Prosjektet

Et enestående stykke arkitektur

down icon

Naturlig, varmt og nordisk

Dronninglunden ligger ved den brede Stasjonsallmenningen som strekker seg gjennom Barcode og ned til fjorden. Det er tatt i bruk varme og naturlige materialer som lys stein og oljet eik. Overflatene skaper en nordisk, eksklusiv atmosfære.

Selve bygget er formet som en hestesko og omfavner en blomstrende byhage som gir en hyggelig velkomst. Også takterrassen i 9. etasje blir et frodig område. Her finner du private soner, hvor du enkelt kan trekke deg tilbake og nyte den slående utsikten over fjorden og resten av Oslo.

Leilighetene har gode lysforhold, funksjonelle rom og blir bygd med kvalitetsmaterialer. Du kan velge mellom 2- til 5-roms leiligheter fra 40 til 174 kvm, alle med privat balkong eller terrasse. Toppetasjene blir spesielt store og luftige, med utsikt og terrasser på flere sider, som gir gjennomgående naturlig belysning.

Uten-navn-11
dz
Uten-navn-11
Uten-navn-14
Uten-navn-10
sverre-olsen
Dronninglunden---Byhage

En blomstrende byhage

Byhagen i hjertet av Dronninglunden vil ha en frodig grønn og rosa palett av trær og planter. De ulike artene vil blomstre i forskjellige sesonger gjennom hele året. Dette er ikke bare ditt nye inngangsparti, men et fleksibelt samlingspunkt hvor man kan dyrke vennskap og naboskap i grønne omgivelser. På gateplan vil du også finne din lokale kafé eller restaurant for en kaffepause eller et hyggelig måltid med venner.

Gode grøntområder bidrar til et bedre miljø, og er viktig for innbyggernes fysiske og psykiske helse. I et urbant område som Bjørvika, er grøntområder også viktig for stedets identitet. Byhager skaper pusterom, renser luften og skjermer for omverden.

offset_comp_260439-(3)
offset_comp_160810-(1)
offset_20471
grindaker
Dronninglunden-flyfoto2

Takterrasse med praktfull utsikt

Bok eller samtale, alene eller sammen — takterrassen i Dronninglunden har noe for enhver anledning. Med inndelte soner er det enkelt å finne et område for seg selv, høyt oppe og langt borte fra hverdagen. Beboerne har eksklusiv tilgang til takterrassen, hvor det blir frodig og variert beplantning, solstoler for avslapping og innretninger for matlaging.

Hva med en romantisk middag i solnedgangen? Eller yoga i soloppgang? Uansett hva du ønsker å bruke terrassen til, er du til enhver tid omkranset av en slående utsikt over Oslofjorden og byen.

Dronninglunden---Felles-takterrasse
Uten-navn-7

Velkommen hjem

Det er mer enn din private leilighet som utgjør en følelse av trygghet og tilhørighet. Fra du runder hjørnet på bygget og ankommer byhagen, blir Dronninglunden et sted som er godt å komme hjem til. Inngangspartiene er designet med omhu, med moderne fliser, lyse trappeoppganger og unike detaljer. Slik vil omgivelsene føre deg behagelig frem til din egen dør.

Ja takk!

Jeg ønsker informasjon om boliger
og andre nyheter i Bjørvika.

Du har vist interesse for leilighetene:
-

Les mer i vår personvernerklæring

Takk for din interesse

Du vil motta en brekreftelse på e-post.
Vi vil holde deg informert om Dronninglunden og hva som skjer i nabolaget rundt.